Musiki Derneği’nin ‘Rast Gelen Şarkılar’ Konseri Bugün!

1
255

​İskenderun Musiki Derneği, Türk Müziği Topluluğu “Rast Gelen Şarkılar” konseri Cuma akşamı (bugün) müzikseverlerle buluşuyor. Şef Murat Fatin Bereketoğlu yönetiminde hazırlanan ve ağırlıklı olarak Rast makamındaki şarkılardan oluşan konser, İSTE Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı salonunda saat 20.30’da gerçekleştirilecek.

Musiki derneğinin “Bahar Mevsimi” etkinliği kapsamında  bulunan “Rast Gelen Şarkılar” konserine uzun bir süredir planlı olarak hazırlandıklarını kaydeden şef M.Fatin Bereketoğlu; “Derneğimizin geleneksel hale gelen konserini bu akşam icra edeceğiz. Türk Müziği topluluğu olarak müzikseverlerle buluşacağız. Üyelerimizle bu konsere çok titiz bir çalışma gerçekleştirdik. Umarım izleyenler güzel ve hoş bir gece yaşarlar. Konserimize tüm müzikseverleri bekliyoruz. Bu etkinliğimize emeği geçen ve destek veren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.​

1 YORUM

  1. Harika bir konserdi.herkesin eline yüregine ve gönlüne emegine saglik.cok büyük fedakarla ve emekle hazirlanmis.sevil oguz hanimefendinin soyledigi o ilk eser cok zor bir eserdi.herkes söylemez.sevil oguz hanimefendiyi takdir ve tebrik ediyorum.başarılarinin devamını diliyorum.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here