İskenderun Gençlik Merkezi Çoksesli Korosuna Başarı Ödülü

0
6

İskenderun Gençlik Merkezi Çoksesli korosu başarılara imza atmaya devam ediyor. Bu yıl dokuzuncu kez düzenlenen Sansev İstanbul Uluslararası Koro Festivaline İskenderun Gençlik Merkezi Çoksesli korosu ‘Koro Tınısında Başarı Ödülü’ aldılar.

120 koronun katılarak, performanslarını sergilediği festivalde, İskenderun Gençlik Merkezi Çoksesli Korosu, jüri ve seyirciler tarafından oldukça ilgi görmüş ve sahneden uzun alkışlar alarak ayrıldılar. Özellikle repertuar seçimi ve eser yorumlama açısından koronun performansını çok başarılı bulan Jüri üyeleri, koristlerle bireysel sohbetler ederek Hatay’ın koro kültürü önemine vurgu yaparak, koroyu daha iyi yerlerde görmeyi belirttiler.

Koro ile ilgili her türlü sorumluluğu alarak emek veren Koro Şef yardımcılığını Müzik Öğretmeni Albina Sezer Göktaş ve Koro Koordinatörü ise Nejla Güleryüz üstlendi.

Konu ile ilgili açıklama yapan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin; “Sene boyunca gençlerimizin İskenderun Gençlik Merkezini kullanarak hazırlanmış olması bizler için gurur verici. Bunun yanı sıra merkezimizi kullanarak bugünlere gelip başarılara imza atan gençlerimiz bizleri onurlandırıyor. Onları tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here