İskenderun Gazetesi’nden, Kuyumcular Odası’na Hayırlı Olsun Ziyareti

0
170

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli ile muhabir ve köşe yazarımız Doğan Süslü, İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odasına giderek yeni seçimle güven tazeleyen Başkan Uğur Fırat ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler. Ziyarette İskenderun Kuyumcular Odası Başkan Vekili İsmail Güller de hazır bulundu.

Yeni dönemde İskenderun Kuyumcular Odası’na, başkan Uğur Fırat’ın şahsında başarılar dileyen gazetemiz imtiyaz sahibi Rızkullah Terbiyeli; “İskenderun Kuyumcular Odası’nın yaptığı işi önemsiyoruz. İskenderun ekonomisine katkı veren odanız aynı zamanda İskenderun’un birlik, beraberlik ve sivil toplum örgütleri arasındaki kaynaşmayı sağlaması açısından önemli bir görev üstleniyor. Yeni dönemde de eskiden olduğu gibi yararlı çalışmalarınızın devamını diliyor ve sizleri tebrik ederek çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Fırat; “Oda Olarak Denetim ve Gözetim Görevi de Yapıyoruz”

Kutlama ziyareti için teşekkür eden İskenderun Kuyumcular Odası Başkanı Uğur Fırat ise; “Şahsım, yönetim kurulu üyelerim ve tüm kuyumcular adına kutlama ziyaretinize ve başarı dileklerinize teşekkür ediyorum. İskenderun Kuyumcular Odası olarak sadece sıradan bir oda görevi üstlenmiyoruz. Aynı zamanda, gerek kuyumcu üyelerimizi gerekse de halkımızı olası aldatmalara karşı korumak adına denetim ve gözetim görevimizi de olabildiğince yapmaya çalışıyor ve üyelerimize getirilen numune altınların kalitelerini her fırsatta kontrol etme gayretinde oluyoruz.

Dolayısıyla kalite kontrol ve denetimde bizim odamızın önemli görevlerinden biridir. Dışardan bakan bizim sıradan bir esnaf odası olduğumuzu sanır ama aslında yaptığımız görev ya da iş önemlidir ve toplumun genelini ilgilendirir” diye konuştu. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here