İskenderun FK, Yozgat’ta Puan Arıyor

0
122

misli.com 3. Lig 2. Grupta mücadele eden İskenderun Futbol Kulübü, Çarşamba günü (bugün) saat 14.00’te Sorgun İlçe Stadında Yozgatspor 1959 Futbol Kulübü ile oynayacak. Karşılaşma öncesine çalışmalarını Teknik Direktör Yusuf Tokaç nezaretinde sürdüren Turuncu-Mavililer 4 eksikle Yozgat’a gitti.

Sercan Karaca, Ömer Akman ile Umut İncili hakem üçlüsünün yöneteceği zorlu karşılaşma öncesinde, Yozgatspor 1959 Futbol Kulübünün 13, İskenderun Futbol Kulübünün de 28 puanı bulunuyor.

İskenderun FK’da 4 Futbolcu Maç Kadrosunda Yok

Yozgat deplasmanında oynanacak ola karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulunan Sportif Direktör Güney Kanat, sakatlığı bulunan 4 futbolcunun kadroya alınmadığını söyledi. Kanat; “Çarşamba günü deplasmanda Yozgatspor 1959 Futbol Kulübü ile karşılaşacak olan takımımızda, Dede Çelik, Emre Hasan Balcı, Mustafa Öztürk ile Feyzullah Güneş sakatlıkları nedeni ile maç kadrosundan çıkartıldı” şeklinde konuştu.

Resmi Evraklarımızı İskenderunspor A.Ş. Olarak Düzenliyoruz

Turuncu-Mavili ekibin Sportif Direktörü Güney Kanat, kulüp ismi hakkında yaptığı açıklamada ise; “Her ne kadar kulübümüzün ismi TFF kayıtlarında İskenderun FK olarak geçmese de bizler resmi evraklarda İskenderunspor A.Ş. olarak işlem yapıyoruz. TFF, İskenderunspor A.Ş. ismini gelecek sezonun başlamasıyla birlikte yürürlüğe sokacak” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here