İskenderun Fenerbahçeliler Derneğinden Adliye Protokolüne Ziyaret

0
114

İskenderun Fenerbahçeliler Derneği, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı ve Adliye Protokolüne nezaket ziyaretinde bulundu.

Dernek Başkanı Mustafa Düzen ile dernek yöneticilerinin yer aldığı günün ilk ziyareti, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı M. Emin Ünalan’a yapıldı. Buradaki ziyarette başarı dileklerini ileten Dernek Başkanı Mustafa Düzen, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Emin Ünalan’a ‘Fenerbahçe Tarihi’ adlı eseri armağan etti.

Ardından İskenderun Adalet Komisyon Başkanı Mahir Taştimur ve Hatay Barosu Başkan Yardımcısı İskenderun Temsilcisi Avukat Şükran Düzen ile bir araya gelen heyet, dernek çalışmaları hakkında bilgiler de verdi.

Ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Düzen; “İskenderun Fenerbahçeliler Derneği olarak İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Sayın M. Emin Ünalan, Adalet Komisyonu Başkanı Sayın Mahir Taştimur ve Hatay Barosu Başkan Yardımcısı İskenderun Temsilcisi Sayın Av. Şükran Düzen’e nezaket ziyaretinde bulunduk. Görevlerinde başarılar diledik. Ziyaretimiz esnasında Başsavcımıza Fenerbahçe Tarihi isimli eseri de takdim ettik” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here