İskenderun Esnafından Memurlara Bayram Hediyesi

0
124

memur-sen esnaf1Memur-Sen İskenderun Temsilciliği, farklı bir çalışmaya imza attılar. Memur-Sen İskenderun İlçe Başkanı Necati Güreş ve bu sendikaya bağlı Eğitim-Bir Sen İlçe Başkanı Mehmet Altay, Adliye Şubesi İlçe Başkanı Ramazan Güler, Bayındır-Sen İlçe Başkanı Hasan Gürbüzler, Bem-Bir-Sen İlçe Başkanı Ercan Yılmaz, Birlik Haber Sen İlçe Başkanı Ahmet Sarpkaya, Enerji-Bir Sen İlçe Başkanı Ferit Ali Gündel, Ulaştırma-Sen İlçe Başkanı Selami Kılınç, Sağlık-Sen İlçe Başkanı Mehmet Fazıl Geçer, Toç-Bir Sen İlçe Başkanı Salih Uğur, Diyanet Sen İlçe Başkanı Ceylan Tuncer, bir araya gelip yaptıkları çalışma sonucu memurlara İskenderun esnafından indirimli alışveriş imkanı sundular.

Broşür şeklinde basılan küçük kitapçıklarda anlaşmaya varılan esnafların reklamlarının bulunduğunu, böylelikle kitapçık ta görülen tüm firmalardan rahatlıkla indirimden faydalanılabilecek. Kentimizde tanınmış ve kaliteli ürün satan esnaflarla yapılan anlaşmalar sonucu Memur-Sen’e bağlı sendikaların üyeleri, %20’lere varan indirim imkânından yararlanacaklar.

Her fırsatta üyelerin hak ve menfaatlerini düşünerek hareket eden sendika başkanları bu uygulamayla İskenderun’da da bir ilki gerçekleştirdiler.

Memur-Sen İskenderun İlçe Başkanı Necati Güreş, sendika üyesi memurların eğitimden sağlığa, giyimden, gıda ürünlerine, sigortadan konut yapılarına kadar her türlü ihtiyaçlarda indirimden yararlanacaklarını ifade etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here