İskenderun Esnaf Odalar Birliği’nden Lütfü Savaş’a Tam Destek

0
70

lütfü savaş-esnaf1CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, İskenderun Esnaf Odalar Birliğini ziyaret etti. Savaş ziyaretinde İskenderun Esnaf Odalar Birliği Başkanı Uğur Fırat, Esnaf Oda Başkanları ve İskenderun esnafı tarafından karşılandı.

İskenderun Esnaflar Odalar Birliği toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette konuşma yapan İskenderun Esnaf Odalar Birliği Başkanı Uğur Fırat; “Değerli Başkanım odamıza gerçekleştirmiş olduğunuz ziyaretten dolayı bizleri çok mutlu ettiniz. Bizlere onur verdiniz. Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığında yolunuz açık olsun. İskenderun Esnaf Odalar Birliği olarak sizinle beraberiz” dedi.

lütfü savaş-esnaf2

Oda başkanlarının ve esnafın sorunlarını dinleyen Başkan Savaş ise bazı çözüm önerileri sundu. Bir buçuk yıldır büyükşehir projelerini hazırladıklarının altını çizen Başkan Savaş; “Bir buçuk yıldır Hatay Büyükşehir’in planlarını projelerini hazırlıyoruz. Bu seçimi sizlerle kazanacağız. Gelecek adına umutluyum” diye konuştu.

Günün anısına toplu bir fotoğraf çekildikten sonra gerçekleştirilen ziyaret son buldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here