İskenderun Derbisi, Belediyespor’un!

0
351

İskenderun Derbisi Olarak Adlandırılan Karşılaşmayı İskenderun Belediyespor Kazandı

Körfez İskenderunspor: 2 İskenderun Belediyespor: 3

2017-2018 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme Süper Ligine Hatay’ın muhtelif sahalarında yapılan karşılaşmalarla devam edildi. İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan haftanın en önemli karşılaşmasında gülen taraf İskenderun Belediyespor oldu. İskenderun derbisi olarak adlandırılan karşılaşmada İskenderun Belediyespor, Körfez İskenderunspor’u 3-2 mağlup etti.

Hatay Bölgesi hakemlerinden Semih Güçlü, Onur Parlak ile Murat Ayhan’ın yönettiği müsabakada İskenderun Belediyesor’a galibiyeti getiren golleri 38. dakikada Oğuzhan Demirdelen, 64. dakikada Fırat Kaya, 88. dakikada da Hakan Kaya (k.k) atarken, Körfez İskenderunspor’un gollerini de 2. dakikada Diop Mansour, 49. dakikada da Mehmet Türk attı. Müsabakanın 79. dakikasında Körfez İskenderunspor’dan Arif Özdemir kırmızı kart gördü.

Karşılaşma öncesinde Körfez İskenderunspor Kulüp Başkanı İsmet Kulu, Genel Koordinatör Ahmet Sürer, İskenderun Belediyespor Sportif Koordinatörü Levent Erköse, her iki takım futbolcularının soyunma odalarına giderek bir birlerine başarılar dilediler.

Alınan bu sonucun ardından Körfez İskenderunspor’un 6 karşılaşma sonunda 13, İskenderun Belediyespor’un da 5 müsabaka sonunda da 9 puanı bulunuyor.

Günün diğer karşılaşmalarında alınan sonuçlar ise şöyle oldu: Arsuz Gözcülerspor: 0- Defne 2013 Spor: 1, Yayladağıspor: 1- Ekincispor: 1, Samandağspor: 3- Sümerspor: 0 (Hükmen).

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here