İskenderun Cem Evi Yeni Görünümüne Kavuşuyor

0
202

iskenderun cem evi1İbadethaneler başta olmak üzere kutsal mekânlara gösterdiği hassas tutum ve manevi duygulara verdiği önemle hizmetler sunan Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin, İskenderun Alevi Kültür Merkezi Cem Evi’nde başlattığı proje tüm hızıyla devam ediyor.

İskenderun Alevi Kültür Merkezi Cem Evi’nde daha geniş kapsamlı ve elverişli bir kullanım alanı oluşması için çalışma başlatan HBB Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, mevcut bulunan binanın üstüne ilave bir kat ekleme çalışmaları ile bakım onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.

iskenderun cem evi2

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın hemşerilerinin ibadethanelerde manevi olarak rahatlaması için büyük önem verdiği bakım, onarım ve yenileme hizmetleri vatandaşlardan takdir topluyor.

Başkan Savaş’ın sosyal, kültürel ve manevi olguları önemseyen tutumu çerçevesinde 2. bölgede hayata geçirilen projeleri yerinde inceleyen HBB Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli, yetkililer ile çalışmaların gidişatı hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Vatandaşlar gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı Beydilli aracılığıyla Başkan Savaş’a teşekkürlerini ilettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here