İskenderun Belediyespor Galip Durumdayken, Kayraspor Sahadan Çekildi!

0
230

2017-2018 Sezonu Hatay 1. Amatör Küme (U-19) Gençler Ligine Hatay’ın muhtelif sahalarında yapılan karşılaşmalarla devam edildi. İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan derby karşılaşmasında İskenderun Belediyespor, İskenderun Kayraspor karşısında 3-2 galip durumdayken, Kayrsaspor’un sahadan çekilmesi ile maç tamamlanamadı.

Hatay Bölgesi hakemlerinden Sadettin Arslan, Sergen Pekkara ile Onur Parlak’ın yönettiği karşılaşmada İskenderun Belediyespor’un gollerini Fırat Kaya, Kaan Piren ile penaltıdan Görkem Alır attı. Kayraspor’un gollerini ise Emre Nur ile penaltıdan Furkan Filik kaydetti.

Kart konusunda cömert davranan orta hakem, Kayraspor’dan Yunus Emre, Burak Koyuncu ile Alpay Gürbüzeli’ne kırmızı kart gösterirken, her iki takımdan çok sayıdaki futbolcuya da sarı kart gösterdi. Müsabakanın 90+1. dakikasında hakemin yönetiminden şikâyetçi olan İskenderun Kayraspor yönetimi, takımı sahadan çekti.

Gerek taraftarların gerekse her iki takım yöneticilerinin memnun kalmadığı karşılaşmayı yöneten orta hakem Sadettin Arslan’a ne gibi ceza verileceği ve bundan sonra müsabakalarda görev verilip verilmeyeceği merak konusu oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here