İskenderun Belediyespor Çekmece’den 3 Puan Çıkarttı!

0
146

Hatay Amatör Küme Süper Liginde Heyecan Sürüyor…

Hatay Amatör Küme Süper Ligine, ilimizin muhtelif sahalarında yapılan karşılaşmalarla devam edildi. Antakya Çekmece Sahasında yapılan karşılaşmada İskenderun Belediyespor, Armutluspor’u 1-0 mağlup etti. Turuncu-Mavili ekibe üç puan kazandıran golü 85. dakikada Fırat Kaya attı. İskenderun Belediyespor, elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını da 19’a çıkarttı.

Elde edilen galibiyet hakkında açıklamalarda bulunan İskenderun Belediyespor Kulübü Başkanı Levent Duman, deplasmanda alınan galibiyetle zirve yarışında çok önemli bir avantaj yakaladıklarını söyledi. Alınan galibiyetin önemli oluğunun altını çizen Levent Duman; “Takımımız aslanlar gibi sahada mücadele ediyor ve namaglûp olarak yarışı sürdürüyor. Bu çocuklar, bu şehrin çocukları! Hepsi kardeşlerimiz! Onlara sahip çıkmak zorundayız. Çünkü bu takım, bu şehrin geleceğidir” şeklinde görüşlerini ifade etti.

Alınan galibiyet nedeniyle şampiyonluk şansı artan takımın tüm futbolcularını tebrik eden Başkan Levent Duman, ‘Bu takım halkımızın takımı’ diyerek başarılarının devam edeceğini ve İskenderunluların desteğinin sürmesi gerektiğini belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here