İskenderun Belediyespor, Belen Belediyespor Maçı Dostça Bitti: 2-2

0
63

iskenderun bldspor15

Hatay Amatör Küme Süper Liginde, ikinci yarı maçları yine önemli bir karşılaşma ile başladı. İkinci yarının ilk hafta maçında Belen Belediyespor ile İskenderun Belediyespor karşı karşıya geldi. Zorlu ve dostça geçen mücadelenin sonunda skor tabelasında da dostça bir skor vardı: 2-2.

Sezonun ilk maçında oynanan ve çıkan olaylar sonunda maçın ertelenmesiyle son bulan karşılaşmanın rövanşı geçtiğimiz hafta içinde oynandı. İkinci devrenin ilk haftasında karşı karşıya gelen Belen Belediyespor ile İskenderun Belediyespor takımları bu kez sahada dostça ve centilmence mücadele etti. Maçın sonunda ise skor tabelasında 2-2’lik beraberlik vardı. Bu skorla taraflar puanları paylaştı.

Maçla ilgili kısa bir değerlendirme yapan İskenderun Belediyespor yöneticileri; “Maçın 90 dakikasında centilmenlik ve dostluk içerisinde oynayan her iki takım futbolcularına, teknik kadrolara ve yöneticilere teşekkür ediyoruz. Bu Maç, futbolun sahada dostça oynandığında daha güzel olduğunu bir kez daha kanıtladı. Ter döken tüm futbolculara ve Belen Belediyespor’a teşekkür ediyoruz” şeklinde görüş belirttiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here