İskenderun Belediyesi, Tercih ve Rehberlik Bürosu Çalışması Bugün Başlıyor

0
108

tercih bürosuİskenderun Belediyesi’nin geleneksel olarak sürdürdüğü gönüllü rehber öğretmenler tarafından ücretsiz olarak verilen ÖSYS (YGS-LYS) Tercih ve Rehberlik Bürosu bugün hizmete giriyor.

Üniversite öğrenci adaylarının tercihlerini doğru bir şekilde yapmalarını sağlamak amacıyla kurulan Tercih ve Rehberlik Bürosu, İskenderun Belediyesi 1 Nolu Sosyal Tesisleri’nde hizmet verecek.

8-18 Temmuz 2013 tarihleri arasında önceden randevu alınarak, yapılacak çalışma, 18.00-22.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Randevular, Rehberlik Bürosu’na bizzat başvurarak veya 6136994 nolu telefondan alınabilecek. İskenderun Belediyesi’nce ücretsiz olarak düzenlenen Tercih ve Rehberlik Bürosu çalışmaları, özellikle dershaneye gitmeyen öğrenciler için geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da büyük bir imkan sağlayacak.

İskenderun Uğur Dershanesi ve İskenderun Mef-Simya Dersanesi’nden gönüllü uzman rehber öğretmenlerin katıldığı İskenderun Belediyesi Tercih ve Rehberlik Bürosu çalışmaları, bu yıl dördüncü kez düzenlenecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here