İskenderun Belediye Meclisi Bugün Toplanıyor

0
89

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere bugün saat 10.00’da Belediye Meclis Salonunda toplanacak. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil başkanlığında toplanacak olan mecliste gündemde bulunan şu maddeler görüşülecek;

“1-Belediyemizin 2018 Mali Yılı Performans Programının görüşülmesi ile ilgili Strateji Geliştirme Müdürlüğü teklifi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu.

2-Belediyemizin 2018 yılı bütçe tasarısının görüşülmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu.

3-Belediyemizin 2018 yılı Vergi, Resim, Harçlar ve Ücretler tarifesinin görüşülmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu.

4-Zabıta personellerine 2018 yılı için ek çalışma ücretlerine sınır getirilmesi halinde ek çalışma ücretinin nüfus sayısına göre en üst sınırdan ödenmesi ile ilgili Zabıta Müdürlüğü teklifi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu.

5-Çay Mahallesi 1. Mıntıka 1195 ada 2678/2, 2678/3 nolu parsellerin orada yaşayan gecekondu sakinlerine tahsisi ile ilgili yazılı önerge hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu ve İmar Komisyonu Raporu.” (Haber: Doğan SÜSLÜ)