İşçioğlu Hatay’ı Başarıyla Temsil Ediyor

0
237

genç milli1Hatay Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, yetiştirdiği başarılı sporcularla yerel, bölgesel ve ulusal müsabakalar ile milli takıma kazandırdığı sporcularla şehrimizin gurur kaynağı olmayı sürdürüyor. Balkan Şampiyonu olan Türkiye Milli Takımının başarılı sporcusu Garip Deniz İşçioğlu, 50 kg’da 3’cülük elde etti ve ilimizi başarıyla temsil etti.

Yıldız Kareteci İşçioğlu, Güven’i Ziyaret Etti

Hatay BŞB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven’i ziyaret eden Karate Takımı sporcusu Garip Deniz İşçioğlu, katıldığı Balkan Karate Şampiyonası’nın Yıldızlar dalında Türkiye’yi temsil ederek 50 kg’da 3’cülük elde etti. Güven, elde ettiği başarıyla ilimizin gururu olan İşçioğlu’nu tebrik ederek, başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

27-29 Mayıs tarihleri arasında Sırbistan’ın başkenti Belgrad’ta düzenlenen 21. Yıldızlar ve Çocuklar Balkan Karate Şampiyonası’nda Türkiye Milli Takımı, toplamda 48 madalya alarak takım halinde Balkan Şampiyonu olmayı başardı. 831 sporcunun katıldığı şampiyonada birincilik elde eden Türkiye Takımı’nda mücadele eden İşçioğlu, Hatay’ın gururu oldu.

İşçioğlu: “Başarılarımızı İleriye Taşımak İstiyoruz”

İşçioğlu yaptığı açıklamada; “Heyecan dolu müsabakalarda mücadele ederek çalışmalarımızın karşılığını aldık. Bu şampiyonaya katılmış olmak benim için çok önemli ancak biz başarılarımızı her zaman daha ileriye taşımayı hedefliyoruz. Başarılarımıza destek vererek her ihtiyacımızın karşılanmasını sağlayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve Kulüp Başkanı Serdar Güven’e çok teşekkür ederim” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here