İş-Kur (TYÇP) Çalışma Süresi İki Ay Daha Uzatıldı

0
99

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında belediyede çalışan 170 kişinin çalışma süresinin 2 ay daha uzatıldığını söyledi.

Hatay’da İş-Kur tarafından yürütülen TYP kapsamında geçici süreyle ilçe belediyelerde çalıştırılan kişilerin süreleri sona ermeden müjdeli haber geldi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “TYÇP İş-Kur aracılığı ile Hatay’da belediyelerde çalıştırılmak üzere 15.03.2017-19.09.2017 tarihleri arasında geçici süreli 6 aylık istihdamlar yapılmıştı. Bu süre daha önce bir ay uzatılmıştı. Şimdi milletvekillerimiz girişimleri ile bu süreye ek olarak iki daha uzatma kararı verildi” dedi.

TYÇP kapsamında Hatay’da ilçe belediyelerinde çalışan personellerin çalışma sürelerinin uzatıldığına dair sözleşmeyi ilerleyen günlerde İŞKUR İl Müdürlüğü ile imzalayacaklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Çalışma süresinin bir kez daha uzatılmasında ve vatandaşlarımıza istihdam sağlayan projenin devam etmesinde büyük katkı sağlayan bakanlarımıza, hükümetimize ve  Hatay milletvekillerimize teşekkürlerimizi sunarız” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here