İlçe Proje Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

0
57

proje değerlendirme1İlçe Proje Değerlendirme toplantısı İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit başkanlığında ilgili kurumların temsilcilerinin de katılımıyla Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilerek, ilçemizde hayata geçirilen projeler ile hayata geçirilmek üzere oluşturulan projeler görüşüldü.

Proje Değerlendirme Toplantısına;İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven, ilgili kurum yetkilileri ile proje ekibinde görevli öğretmenler katıldı.

Yapılan toplantının ilçemiz, halkımız ve ülkemiz adına yararlı olması temennisiyle sözlerine başlayan Kaymakam Özyiğit, sosyal projelerin ilçemizin kalkınması ve insanlarımızın hayat seviyelerinin yükseltilmesi açısından önemine değindi.

Her kurumun proje ekibi oluşturmasının gerekliliğine de dikkat çeken Kaymakam Özyiğit, bu manada bilgili, yetenekli ve nitelikli personellerden yararlanılarak, eğitim başta olmak üzere ilçemizde proje çeşitliliğinin sağlanması ve güzide ilçemize yakışır bir şekilde sosyal çalışmalara hız kazandırılması gerektiğini ifade etti.

Kaymakam Özyiğit, kamu hizmetlerinin yürütülmesi ve projelerin uygulanması sırasında teknolojinin bütün imkânlarının kullanılmasının yerinde olacağını belirterek, halkımızın kamu hizmetlerinden ve sosyal projelerden yararlanma imkânlarını artıracak, ayrıca bu hizmetlere ulaşımını kolaylaştıracak her türlü unsurların değerlendirilmesi gerektiğini de dile getirdi. Toplantı, Proje ekibinde görevli öğretmenlerin sunumu ile devam etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here