İlçe Emniyet Müdürlüğü Mahalle İstişare Toplantısı Düzenledi

0
116

huzır toplantısı1Gürsel Mahallesinde Mavi Yengeç Cafe’de İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Erdal Ağralı başkanlığında mahalle bilgilendirme toplantısı yapıldı. Yapılan toplantıya çok sayıda mahalle sakinleri katıldı.

Toplantıya katılanların çoğunluğunun yaşları 40-70 civarı olurken, toplantıyı izlemeye gelenler arasında 2 engelli vatandaş vardı.

Yapılan etkinlik karşılıklı bilgi alış verişi eşliğinde geçti. Vatandaşlar akıllarına takılan, merak ettikleri soruları sordular.

huzır toplantısı2

Toplantıda vatandaşların her türlü şikayetlerini 155 aracılığıyla iletebilecekleri, 1-5 dakika arasında devriye gezen ekiplerin ihbar yapılan yerlere intikal edecekleri, özellikle Uyuşturucu ile mücadelede daha etkili olmak için KOM büro amirliği ile titiz çalışmalar yürütülmekte olduğu belirtildi.

İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Erdal Ağralı, soruları tek tek yanıtladı. Yanında bulunan Büro Amirleri sorulan ve eksik kalanları not aldı. Bir sonraki toplantıya kadar eksiklerin tamamlanacağını belirtilerek toplantı sona erdi.

İskenderun Gürsel Mahalle Muhtarı Semir Öz yapılan bu toplantı esnasında katılan tüm mahalle sakinlerine ve bilgilendirme için gelen Emniyet Müdür Yardımcısı Erdal Ağralı’ya teşekkürlerini iletti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here