İkinci ve Üçüncü Ligde Maçlar Cuma Günü Oynanacak

0
212

körfez iskenderunspor (32)Spor Toto 2. ve 3. Ligde bu hafta maçlar Cuma günü oynanacak. Temsilcilerimizden Körfez İskenderunspor haftayı Dardanelspor A.Ş deplasmanında, Payasspor ise Bodrum Belediyesi Bodrumspor deplasmanında geçirecek. Diğer temsilcilerimiz Erzin Belediyespor, Maltepespor’u, Kırıkhanspor, Birlik Nakliyat Düzyurtspor’u, Hatayspor da Bugsaş Spor A.Ş.’yi konuk edecek.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Körfez İskenderunspor, geçtiğimiz hafta sonu sahasında ağırladığı TKİ Tavşanlı Linyispor karşısında aldığı 1-0 galibiyetin morali ile Cuma günü Dardanelspor A.Ş. karşısına çıkacak. Bu maça oldukça moralli hazırlanan Turuncu-Mavili ekibin Teknik Direktörü Ender Traş; “Cuma günü bizim açımızdan önemli bir maça daha çıkacağız. Sahamızda aldığımız galibiyetin ardından Dardanelspor A.Ş. maçına oldukça moralli ve keyifli şekilde hazırlandık. Bu deplasmandan da alacağımız puan veya puanlarla çıkış yakalamak istiyoruz. Bulunduğumuz konumdan oldukça çabuk bir şekilde uzaklaşmak hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

payasspor (18)

Payasspor Bodrum Deplasmanında

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Payasspor, yarın saat 13.30’da Bodrum İlçe Stadında oynayacağı Bodrum Belediyesi Bodrumspor karşılaşması öncesinde çalışmalarını Payas İlçe Stadında Teknik Direktör İlker Erdem nezaretinde sürdürdü. Dün son çalışmasını yapan ve bugün Bodrum’a hareket edecek olan Payasspor’da geçen hafta Derincespor’a attığı golle takımına üç puan kazandıran Şahin Fıstıkçı, kart cezası nedeniyle Bodrumspor karşısında forma giyemeyecek. Yapılan tüm antrenmanlarda futbolcuların hırslı olmaları dikkatlerden kaçmadı.

Öte yandan Körfez İskenderunspor ile Payasspor dışındaki diğer takımlarımız, haftayı kendi sahalarında geçirecekler. Turuncu-Beyazlı ekip Erzin Belediyespor, Maltepespor’u, Kırıkhanspor, Birlik Nakliyat Düzyurtspor’u ağırlayacak. 2. Lig temsilcimiz Hatayspor da Bugsaş Spor A.Ş.’yi konuk edecek. Takımlarımızın maç programı ve bu maçları yönetecek hakemler şöyle olacak: => => =>

Dardanelspor A.Ş.-Körfez İskenderunspor

11 Mart 2016 Cuma Saat: 14.30

18 Mart Stadı

Halil İbrahim Yıldırım, Soner Akgün, Kerem Yükünç

Bodrum Belediyesi Bodrumspor-Payasspor

11 Mart 2016 Cuma Saat: 13.30

Bodrum İlçe Stadı

İsa Yücel Çırakoğlu, Barış Önal, Gökmen Canlıdinç

Erzin Belediyespor-Maltepespor

11 Mart 2016 Cuma Saat: 13.30

Erzin İlçe Stadı

Emre Abar, Oğuz Akyüz, Gökhan Özkan

Kırıkhanspor-Birlik Nakliyat Düzyurtspor

11 Mart 2016 Cuma Saat: 13.00

Kırıkhan İlçe

Hakan Ülker, Ahmet Yakarca, Hakan Yavuz

Hatayspor-Bugsaş Spor A.Ş.

11 Mart 2016 Cuma Saat: 14.00

Antakya Atatürk Stadı

Ercan Hellaç, Ahmet Çifci, Cemal Alpay

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here