İkem’li Yıldızlar Kastamonu’da Sahaya İniyor!

0
83

Hatay’ın Gururu İkem Kolejliler, Kastamonu’da Yapılacak Türkiye Şampiyonasına Hazır

İkem Koleji Spor Kulübü, Kastamonu’da gerçekleştirilecek olan U-16 Yıldız Kızlar Basketbol Türkiye Şampiyonası hazırlıklarını tamamladı. Antrenör Hamit Duman, geçmiş yıllarda son sekiz takımın her zaman bilinen isimlerden oluştuğunu artık bunun değiştiğini ve Anadolu takımlarının da bu sistemin içine girerek, daha yukarıları hedeflediğini söyledi.

Böylesine önemli bir şampiyonada ilimizi temsil edecek olan İkem Koleji, güçlü rakiplerin arasından sıyrılarak Türkiye Şampiyonu olmak için uğraş verecek. Kastamonu’da 10-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında yapılacak olan U-16 Yıldız Kızlar Basketbol Türkiye Şampiyonasına, İkem Koleji Spor Kulübü’nün yanı sıra Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Çankaya Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Banvit ve Bayrampaşa BATİS katılacak.

Çarşamba günü başlayacak olan şampiyonada eşleşmeler de belli oldu. Temsilcimiz İkem Koleji Spor Kulübünün rakibi Çankaya Üniversitesi olacak.

Konuyla ilgili bilgiler veren Antrenör Hamit Duman, elde edilen bu başarının büyük bir zafer olduğuna işaret ederek; “Elde ettiğimiz bu başarı, Hatay basketbolunda bir devrimdir. Bu sistemli çalışmanın bir ürünüdür. Geçmiş yıllara baktığınızda son sekiz belli isimlerden oluşmaktadır ama artık bu değişecektir. Anadolu takımları da bu sistemin içine girecek ve daha yukarılara taşınacaktır.

Türkiye’nin en büyük, Avrupa ve hatta dünya şampiyonu olmuş takımlarıyla beraber anılmak çok büyük bir başarı ve büyük bir onurdur. Bu başarıyı İkem Koleji yapmıştır ve daha büyük başarılara imza atacaktır. Okul sporlarında da Türkiye Finallerine yürüdük. Kızlarımızın bu başarısının göz ardı edilmemesini umuyor, tüm mülk amirlerimizin bu başarıyı taçlandırmalarını ümit ediyorum” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here