İkem’in Sultanlarından Vali Ziyareti

0
173

Okullar arası Türkiye 3’cülüğü, kulüplerde Türkiye 7’ciliğini elde eden ve bu başarıların ardından bu yıl Türkiye Kadınlar Basketbol İkinci Liginde mücadele etme kararı alan Özel İKEM Koleji sporcuları Vali Erdal Ata’yı ziyaret etti.

Vali Ata’nın daveti üzerine yapılan ziyarette, bugüne kadar gelinen süreç ve bundan sonraki izlenecek yol haritası da görüşüldü. Ziyarette ayrıca alınan bu başarıların küçümsenmeyecek kadar önemli olduğu ve bundan sonra takıma verilebilecek destekler de konuşuldu.

Özel İkem Koleji Beden Eğitimi ve Spor Koordinatörü Antrenör Hamit Duman, ziyarette yaptığı konuşmada bu kategorilerde alınan başarıların Hatay ve Güneydoğu Bölgesinde tarihte ilk ve tek olduğunu vurguladı.

Duman; “Hatay ili olarak ilkleri bölgeye yaşatan 28 yıllık İKEM Koleji’nin başarısıdır. Bu güzellikleri yaşatmaya devam edebilmek için daha fazla desteğe ihtiyacımız vardır. Akademik eğitim başarısı ile bilinen geçmiş 28 yılda İKEM artık bir marka haline gelmiştir. Şimdi de spor, sosyal ve kültürel alanlarda da başarılara imzalar atarak dünya insanı yetiştirme misyonu üstlenmiştir” dedi.

Daha sonra konuşan Vali Erdal Ata; “Başarılarınız ilimizde gurur kaynağı oldu. Yapılacak ne varsa biz de tam destekle yanınızdayız” diyerek, her zaman desteğe hazır olduklarının altını çizdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here