İKEM’de Hedef Yine Büyük!

0
103

ikem-koleji-20İKEM Kolejliler Spor Kulübü Tek Şampiyon Parolasıyla Lige Başladı.

İKEM Koleji Spor Kulübü Basketbol Genç Bayanlar kategorisinde ilk maçına 21 Kasım Pazartesi günü oynadı. Antakya’da Hatay Büyükşehir Belediye Genç Bayan Basketbol takımıyla karşılaşan İkem Kolejliler, zorlu geçen müsabakanın sonunda rakibini 57-48 mağlup etti.

Çekişmeli geçen müsabakada İKEM’li sporcuları, Okul Kurucusu Levent Hakkı Yılmaz, Genel Müdür Önder Özbay, Yabancı Diller Bölüm Başkanı Funda Özbay, İdari İşler Müdürü Emine Demet Alkan ve birçok veli destekledi.

Lige iyi bir başlangıç yaptıklarına işaret eden takım koçu Hamit Duman; “Öncelikle kızlarımı tebrik ediyorum, çünkü iyi mücadele ettiler. Haklı bir galibiyet oldu. Bu kategoride deplasmanlı lig olarak puan sistemli toplamda on maç oynanacak ve en fazla puanı toplayan takım 2016-2017 Genç Bayanlar Basketbol Hatay Şampiyonu olarak ilimizi bölgede temsil etmeye hak kazanacak. Geçen sene olduğu gibi bu sene de İKEM Koleji Spor Kulübü olarak biz şampiyon olmak istiyoruz. Büyük hedeflerle yola çıktık. Yıldız Kızlar kategorisinde de aynı mücadeleyle yola çıkacağız. Bu sene bölgede ve Anadolu Şampiyonasında ve hatta Türkiye Şampiyonasında yer almak istiyoruz. Bunu yapacak güce de sahibiz” dedi.

Karşılaşmayı izlerken çok gururlandığını söyleyen okul kurucusu Levent Yılmaz ise; “Öğrencilerimizin azmi ve çabası eminim ki onları daha da büyük başarılara götürecek. Bu gururun yanında Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Lütfü Savaş’ın Hatay’a kazandırdığı bu muhteşem kompleks göz doldurdu. Kendisine şehrimize kazandırdığı tüm yenilikler için takımım adına teşekkür ediyorum. Unutulmamalı ki İKEM Koleji Spor Kulübü de bir Hatay Takımıdır!” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here