İkem Kolejliler, Yeni Sezona Hazır!

0
107

ikem-koleji-15İKEM Koleji Kız Basketbol Takımı ile TED Mersin ve Hatay Güney Gençlik Spor Kulübü kendi aralarında birer hazırlık maçları yaptılar. Her üç takımda yeni sezona hazır bir görüntü çizerken, ilimiz temsilcisi İkem Koleji her iki maçını da kazanarak, eski başarıların bu yılda tekrarlanabileceğinin sinyallerini verdi.

Okullar arası basketbol karşılaşmalarının başarılı ismi İKEM Koleji, TED Mersin ve Antakya Güney Gençlik takımları ile birer hazırlık maçı yaptı. Her iki takımla yapılan maçı da kazanan İKEM Koleji, bu şekilde yeni sezona hazır olduğunu da göstermiş oldu.

ikem-koleji-16

Büyük bir dostluk içinde geçen maçlarda takımlar hem kondisyon hem de taktik anlamda çalışma ve eksiklerini görme fırsatı buldular. Okul kurucularından Levent Yılmaz ile tüm okul müdürlerinin de takip ettiği maçlar keyifli görüntülere sahne oldu.

Takımların yeni sezonda performanslarını daha üst düzeye taşımak için düzenledikleri bu organizasyon, bölge basketbolumuzun gelişmesi için de oldukça yararlı geçti. Yapılan maçların ardından hep beraber yenen yemek ve yapılan keyifli sohbetlerle; geleceğin sporcuları öğrenciler, başarının bir birliktelik işi olduğunu da herkese göstermiş oldular.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here