İkem Kolejliler,  İzmir’den Mutlu Döndü!

0
90

Türkiye Şampiyonası Hedefine Emin Adımlarla İlerliyorlar

Özel İKEM Koleji, aldığı başarılı sonuçlara bir yenisini daha ekleyerek, Türkiye Şampiyonası hedefine bir adım daha yaklaştı. Bölge Şampiyonu olarak, Basketbol Genç Kızlar A Kategorisinde Türkiye Yarıfinallerine katılan İkem Kolejliler, İzmir grubunda oynadığı karşılaşmaları kazanarak gruptan çıkmayı başardı ve Türkiye’nin en iyi 16 okul takımı arasına girmeyi garantiledi.

İkem Koleji Genç Bayan basketbolcuları, geçtiğimiz hafta İzmir’de düzenlenen Basketbol Genç Kızlar A Kategorisinde Türkiye Yarıfinallerine Bölge Şampiyonu olarak katıldı. Burada kendi grubunda oynadığı karşılaşmaları kazanarak gruptan çıkmayı başaran İkem Koleji, Türkiye’nin en iyi 16 okul takımı arasına girmeyi de garantiledi.

İKEM Koleji olarak hedeflerinin Türkiye Şampiyonası olduğunu söyleyen Beden Eğitimi ve Spor Koordinatörü Antrenör Hamit Duman; “Hedefimiz Türkiye Şampiyonası ve bu sene bunu gerçekleştireceğimize inanıyoruz. Bunun için karşımıza çıkan bütün engelleri aşarak hedefimize doğru ilerliyoruz. Çok çalışıyoruz ve bunu hak ediyoruz.

İKEM Koleji her zaman zirvedeydi. İşte bu nedenle yine zirvenin en üst noktasında olabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. 1 Mart tarihinde (bugün) Genç Kızlar Basketbol B Kategorisindeki serüvenimizi de Elazığ’da gerçekleşecek olan şampiyonayla sürdüreceğiz. Daha önce de dile getirdiğimiz gibi tüm hazırlığımızı bu sene Türkiye Şampiyonasına çıkabilmek için yaptık. İnşallah bunu başarıp İKEM Koleji olarak bu bölgeye bir ilki hediye etmeyi düşünüyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here