İkem Koleji Zoru Başardı!

0
168

ikem koleji (31)Toplam Dört Kategoride Hatay Şampiyonluk Kupasını Kaldırdılar

İKEM Koleji Okul Sporları Basketbol Lise Genç Kızlar (B) Kategorisinde geçtiğimiz Salı günü Hatay BŞB Kapalı Spor Salonunda oynanan final karşılaşmasında rakibi Yahya Kemal Behzetoğlu Anadolu Lisesini 72-45 yenerek, namaglûp Hatay Şampiyonu oldu.

İKEM Koleji Spor Kulübü, alınan bu şampiyonlukla birlikte, liseler arası müsabakalarda A ve B kategorilerinin ikisinde Yıldız U-16 ve Genç U-18 Kategorilerinin ikisinde olmak üzere toplam 4 (dört) Hatay Şampiyonluğu kupasını kaldırmış oldu ve bu alanda Hatay’n en büyüğü olduğunu kanıtlayarak büyük bir rekora imza attı.

Özel İKEM Koleji Okulları ve Spor Kulübü Beden Eğitimi Öğretmeni, Spor Koordinatörü Antrenör Hamit Duman, tüm kategorilerde bölgemizi Türkiye Şampiyonasında temsil edecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Duman; “Biz takımlarımızı okul ve kulüp takımı olarak ayırmıyoruz. Bizim tüm kategorilerde mücadele eden takımlarımız bir tek hedef için mücadele ediyor. O hedefimizde Türkiye Şampiyonasında mücadele etmek! Bu amacımıza ulaşabilmek için önce Hatay Şampiyonu olmak gerekiyordu, bunu da 4 takımda başardık. Bu yılın, İKEM Kolejinin Hatay adına altın yılı olacağını sezon başında belirtmiştik. Hedeflere emin adımlarla dört kanaldan ilerliyoruz” dedi.

Bundan sonraki hedefleri de yüksek tuttuklarına işaret eden Duman; “Okul Genç Kızlar (A) Kategorisinde Elazığ’da Bölge Şampiyonu olduk. Şimdi de İzmir’de yapılacak olan Türkiye yarıfinallerine katılıyoruz. Okul Genç (B) Kızlar Tunceli’ye bölge şampiyonasına, kulüp genç kızlar Kayseri’ye bölge şampiyonasına, kulüp yıldız kızlarda da bölge şampiyonasına Nevşehir’e gidiyoruz. Artık hedef buralardan Anadolu Şampiyonası ve Türkiye yarıfinallerine yükselebilmek!

Biz inandık, başaracağız. İşimiz zor ama zorluklarla mücadele etmek yaptığımız işi anlamlandırıyor. Eğitimin öncüsü İKEM Koleji hayallerin gerçeğe dönüştüğü doğru adres. Bizleri destekleyen herkese ve emeklerinden dolayı sporcularıma çok teşekkür ediyorum” değerlendirmesinde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here