İkem Koleji Şampiyonluk İçin İzmir’e Gitti

0
152

ikem koleji (32)Özel İKEM Koleji Okul Sporları, Genç Kızlar (A) Kategorisinde namaglûp Bölge Şampiyonu olarak Türkiye Yarıfinallerine katılmak üzere İzmir’e gitti.

Türkiye’nin en iyi 32 okul Genç Kız (A) Takımı arasında yer alarak turnuvaya katılma hakkı kazanan İKEM Koleji, İzmir grubunda yerini aldı. Toplam dört bölgede yer alacak yarıfinal mücadelesi Sivas, Bilecik, Hatay ve İzmir’de yapılacak.

İzmir’de gerçekleştirilecek Türkiye Yarıfinalleri öncesinde bir değerlendirme yapan okulun Beden Eğitimi Öğretmeni ve Spor Koordinatörü Antrenör Hamit Duman; “Her bölgeye 8 (sekiz) okul takımı gelecek ve her bölgeden 2 (iki) takım çıkarak, Türkiye’nin son 8 (sekiz) takımı belli olacak. Çıkan takımlar Türkiye Şampiyonası için mücadele edecek. Grubumuzda geçtiğimiz senelerin Türkiye ve Dünya şampiyonları var. Biz de buradan çıkmak ve finallere adımızı yazdırmak istiyoruz. Bunu yapabilecek güçteyiz. Kızlarıma güveniyorum. Çok çalıştılar, inanıyorlar ve hepsinden önemlisi bunu istiyorlar. İnşallah güzel bir sonuçla döneceğiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here