İkem Koleji, Hatay Şampiyonluğunu Hedefliyor

0
315

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Ortaokullar Arası “Küçük Erkekler” ve “Küçük Kızlar” Basketbol Şampiyonasında, İKEM Ortaokulu hem erkeklerde hem de kızlarda İskenderun Şampiyonu oldu. İl şampiyonluğunda İskenderun’u temsil edecek olan İKEM Koleji, il şampiyonluğunu da elde etmek istiyor.

İskenderun Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen basketbol müsabakalarında İKEM Koleji, küçük erkeklerde Namık Kemal Ortaokulunu 55–35’lik skorla, küçük kızlarda da 5 Temmuz Ortaokulunu 37–17 yenerek her iki kategoride de İskenderun şampiyonluğunu elde etti.

İKEM Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Haluk Kaynak; “Küçük erkeklerde ve küçük kızlarda rakiplerimizi geride bırakarak bir kez daha İskenderun Şampiyonu olmanın mutluluğu ve gururunu öğrencilerimle yaşıyorum. Yıl boyunca öğrencilerimizle yapılan çalışmalarda emeğimizin boşa çıkmadığını elde ettiğimiz bu başarıda ortaya koymuş olduk. Bundan sonra hedefimiz Antakya’da yapılacak olan yarı finallerde İskenderun’u en iyi şekilde temsil edip, il şampiyonu olmaktır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here