İkem Koleji Elazığ’dan da Mutlu Döndü

0
225

Özel İkem Koleji Genç Kızlar Basketbol B Takımı, okul sporlarında deplasmanlı ligde Türkiye Şampiyonasına çıkmak için mücadelesine devam ediyor. İlk maçında kendi evinde Gaziantep Sanko Koleji ile oynadığı karşılaşmayı farklı kazanan İkem Koleji, geçtiğimiz hafta sonu Elazığ’da Elazığ Spor Lisesi ile karşılaştı. İkem’liler, bu maçtan da 74-28’lik bir skorla farklı galip çıktı.

Elazığ’daki maçın ardından açıklamalarda bulunan İkem Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni ve Spor Koordinatörü Antrenör Hamit Duman; “Hatay şampiyonluğundan sonra Bölge şampiyonu da olduk ve Türkiye’de son 32 okul takımı arasına girdik. 4’ncü Bölge Grup Maçlarında ikinci maçımızı Elazığ Spor Lisesi ile yaptık ve rakibimizi sahalarında farklı bir mağlubiyete uğrattık.

Emin adımlarla hedefimize doğru ilerliyoruz. Bu bölgenin favori takımı olarak gösteriliyoruz. Bu durum bizi şımartmıyor ancak kendimizden emin ve temkinli bir şekilde ilerliyoruz. Çünkü bu şampiyonluğu çok istiyoruz. İnşallah her şey istediğimiz doğrultuda gerçekleşecek ve son sekize kalacağız. Akademik eğitimdeki başarısının yanı sıra sporda da başarmak ve zirvede olmak istiyoruz” diye konuştu.

Deplasmanlı ligde 4 bölgede, 8 takımdan oluşan gruplar oluşturuldu. Bu gruplar kendi aralarında tek devreli deplasmanlı lig oynayacak, daha sonra grup birinci ve ikincileri bölgelerinde çapraz eşleşecekler. Üç maç üzerinden iki maçı alan Türkiye’nin son sekiz takımından biri unvanını alacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here