İGC Yönetimi DTO’yu Ziyaret Etti

0
108

Cıncık’tan Kavsak’a Plaket

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ve Yönetim Kurulu üyeleri, Deniz Ticaret Odasını ziyaret etti.

DTO Başkanı Bülent Kavsak, Yönetim Kurulu üyesi Mahmut Bilen ve Genel Sekreter Ahmet Suerdem tarafından karşılanan İGC Başkanı Veysel Cıncık, sektördeki  başarılı çalışmaları, sosyal sorumluluk projelerinde katkıları nedeniyle Kavsak’a teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu. Kavsak, denizcilik sektörünün insanlar var oldukça yaşayacağını, gittikçe gelişeceğini belirterek; “Dünya ticaret filoları her geçen gün artıyor. Taşımacılık sektörü olarak olumlu yönde gelişiyor. Ülkemiz de denizcilik konusunda önemli gelişmeler kaydediyor. Nazik ziyaretiniz ve Plaketiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Kavsak, geçen yıl Türkiye genelindeki limanlarda yapılan elleçlemenin yüzde 25 miktarının İskenderun Körfezi’nde gerçekleştiğini belirtti. Kavsak, İskenderun’a boru hattıyla gelen petrolün transit olarak gönderilmek üzere Botaş’da gemilere yüklendiğini de ifade ederek; “Körfez de ağırlıklı olarak petrol ve kuru yük taşımacılığı yapılmaktadır” şeklinde konuştu.

İGC Başkanı Veysel Cıncık da konuşmasında, DTO olarak İskenderun’da  önemli hizmetler verdiklerini ifade ederek; “İnanıyoruz ki, İskenderun bu sektörde çok daha ileri seviyelere ulaşacaktır” dedi. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here