İGC Yönetimi Başkan Dingil’i Ziyaret Etti

0
60

igc-belediye ziyaret1Başkan Dingil; “İskenderun’da Gazetecilerimiz Fedakârca Çalışıyor”

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

Bir süre önce olağanüstü genel kurul ile göreve yeniden seçilen İGC Başkanı Veysel Cıncık, yeni yönetimini Başkan Dingil’e tanıtmak amacıyla ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade etti. İGC Başkanı Cıncık, Başkan Seyfi Dingil’e adına özel olarak yaptırılan 2017 ajandasını armağan ederek; “Gazeteciler Cemiyeti olarak belirli dönemlerde Belediye Başkanlarımızı ziyaret ediyoruz. Bir araya gelerek karşılıklı  görüş alışverişinde bulunuyoruz. Her zaman iletişim halinde olmaya devam edeceğiz” dedi. Ve Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’e çalışmalarında başarılar diledi.

igc-belediye ziyaret2

Çeşitli konuların konuşulduğu ve sohbet ortamında geçen ziyaret için Basın mensuplarına teşekkür eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Basın, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından birisidir. Zor şartlarda büyük fedakârlık göstererek çalışan basın mensuplarımız, halkın doğru ve zamanında bilgi almasını sağlayarak kamu yararı adına çok önemli bir görev üstlenmektedirler. Gazetecilik mesleği çok kutsal bir meslek… İskenderun’da gazetecilerimiz fedakârca çalışıyor. Yaptığımız hizmetler basın aracılığı ile vatandaşlarımıza iletiliyor. Bu noktada basının ve gazetecilerin önemi çok büyük… Tüm gazeteci arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here