İGC Olağanüstü Kongresi’ni Yaptı

0
83

igc-kongre1İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Olağanüstü Kongresi, geçtiğimiz hafta sonu Basın Merkezinde gerçekleştirildi. Seçimlere Veysel Cıncık Başkanlığı’ndaki tek liste ile girildi.

Kongrede öncelikle divan seçimi yapılırken, Divan Üyeliklerine Ufuk Aktuğ, Yaşar Güllü ve Necati Yıldız oy birliği ile seçildiler. Genel Kurul’a katılanlar şehitlerimiz için Saygı Duruşunda bulunarak İstiklal Marşı’nı hep bir ağızdan okudular. Divan Başkanı Ufuk Aktuğ faaliyet raporunu okuması için İGC Başkanı Veysel Cıncık’ı kürsüye davet etti. Cıncık, 1 yıllık süreçte yapılan tüm olumlu çalışmaların üyeler tarafından iyi bilindiğini belirterek, en önemli amacının evi olmayan tüm üyeleri ev sahibi yapmak olduğunu ifade etti. Cıncık, mesleğin itibarını daha da yükseltmek için herkesin elbirliği ile gayret göstermesini istedi.

igc-kongre2

Faaliyet Raporu ve ardından okunan Denetim Kurulu Raporu, Genel Kurula katılan 42 üye tarafından oylanarak ibra edildi. Ek liste ile gidilen yeni yönetim seçimlerinde şu isimler oy birliği ile göreve getirildi:

Yönetim (Asil): Veysel Cıncık, Rızkullah Terbiyeli, Hilmi Diken, Mehmet Ergündüz, Sabahattin Uygun, Yılmaz Akpınar, Erdal Yılmaz, Gökhan Gökpınar, Diyap Atar.

Yönetim (Yedek): Korhan Canbolat, Cuma Keseroğlu, Ahmet Seher, Sedat İskenderoğlu, Serpil Korkmaz, Ketrin Tabaş, Seyfettin Yıldırım, Murat Tat, Ömer Soylu.

Denetim (Asil): Mustafa Topal, Yaşar Güllü, Cihan Kaya, Denetim (Yedek): Ökkeş Özboğuş, İbrahim Korkmaz, Seyfettin Aslan.

Disiplin (Asil): İlyas Edip Terbiyeli, Mürsel Seher, Ersan Çalışkan, Disiplin (Yedek): Yasemin Karaali, Mustafa Mert, Necati Yıldız.

Federasyon Delegeleri: Şehmuz Aslan, Ufuk Aktuğ, Sabahattin Uygun, Veysel Cıncık.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here