İDÇspor’da Play-Off Hesapları!

0
45

Kırmızı-Lacivertli ekip, kritik haftalara girilirken, seri galibiyetler alarak, sezon sonunda play-off maçlarına kalmanın hesaplarını yapıyor…

Anadolu Selçukluspor’u yarın kendi sahasında konuk edecek olan İskenderun Demir Çelikpsor’un sezon sonunda ilk 5’e girme şansı devam ediyor. Teknik Direktör Haluk Bulgurlu öncülüğünde çalışmalarını, aldığı kötü sonuçlar nedeni ile buruk bir şekilde sürdüren İDÇspor’lu futbolcular, evinde galip gelerek, hem kendilerini hem de taraftarını sevindirmek ve play-off şansını sürdürmek istiyor.

İskenderun 5 Temmuz Stadında yarın Anadolu Selçukluspor ile karşılaşacak olan İskenderun Demir Çelikspor, son haftalarda aldığı kötü gidişe dur demek ve üzdüğü taraftarını sevindirmek istiyor. Antrenmanlarda futbolcularının moral ve motivasyonunu yüksek tutmaya çalışan İDÇspor Teknik Direktörü Haluk Bulgurlu, son haftalarda alınan kötü sonucu şansızlığa bağlarken, bu hafta konuk edecekleri Anadolu Selçukluspor maçı ile istikrarlı bir çıkış yakalayacaklarını belirti.

Sezon sonunda play-off’lara kalacaklarına inandıklarını belirten İDÇspor’lu yöneticiler ise; “Son haftalarda kötü sonuçlar alarak, taraftarlarımızı üzdüğümüzün farkındayız. Yarınki maç ile taraftarlarımızın gönlünü alacağımıza inanıyoruz ve sezon sonunda play-off maçlarına kalacağımıza da inancımız tamdır. Bu zorlu yolda taraftarlarımızı yanımızda görmek ve statta takımlarına sahip çıkmalarını bekliyoruz” şeklinde görüş bildirdiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here