İDÇspor’da Keyifler Yerinde!

0
62

Ofspor maçı hazırlıklarını neşe içerisinde geçiren Spor Toto 2. Lig Beyaz grup temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor’da, 2 hafta üst üste kazanmanın ardından futbolcuların moral ve motivasyonları da üst düzeye çıktı. İDÇspor Teknik Direktörü Haluk Bulgurlu, Ofspor deplasmanının kendileri için önemli olduğunu söyleyerek, bu karşılaşmadan da puan veya puanlarla dönmek istediklerini kaydetti.

İsdemir tesislerinde Ofspor maçı için kondisyon ve taktik ağırlıklı çalışan İskenderun Demir Çelikspor’da keyifler oldukça yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu içerde Körfez Futbol Kulübünü mağlup etmenin sevinci antrenmanda futbolcuların yüzlerine de yansıyor. Neşeleri yerinde olan futbolcular, kondisyon ve taktik ağırlıklı çalışmalar yapıyor.

Bu hafta sonu gidilecek Trabzon deplasmanın kendileri için kolay geçmeyeceğinin altını çizen İDÇspor Teknik Direktörü Haluk Bulgurlu; “Rakibimizin de puan ihtiyacı olduğu bir karşılaşma olacak. Bunun bilincindeyiz. Ofspor maçı bizim için kolay olmayacak ama sahaya galibiyet için çıkacağız. Takım olarak bu maça konsantre olduk. 3 puan alarak kente dönmez istiyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here