İDÇspor Tek Golle 3 Puanın Sahibi Oldu

0
92

Stat: 5 Temmuz

Hakemler: Sertaç Şaroğlu***, Salim Duran***, Arda Ergene***  

İskenderun Demir Çelikspor: Ceyhun***, Onur***, Halil İbrahim***, Mustafa***, Salih*** (Dk. 88 Abdulkadir*), Mert** (Dk. 46 Ömer**), Samet** (Dk. 46 Oğuzhan***), Doğan***, Eren***, Ömür***, Deniz***

Körfez FK: Behram**, Adem**, Bilal**, Yasin**, Gökhan Meral*, Mehmet**, Engin*, Gökhan Kolomoç**, Burak**, Erman* (Dk.71 Gökhan Kılınç*), Muharrem* (Dk.80 Emre*) 

Gol: Dk. 66 Onur (İskenderun Demir Çelikspor)

Sarı kartlar: Mustafa, Ömür (İskenderun Demir Çelikspor), Muharrem (Körfez FK)

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Kırmızı-Lacivertli ekibimiz İskenderun Demir Çelikspor, evinde konuk ettiği Körfez Futbol Kulübü’nü eli boş gönderdi. Hafta sonu oynanan karşılaşmada İDÇspor sonuca Onur’un golü ile gitti.

İskenderun 5 Temmuz stadında oynanan karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başladı. İlk yarı karşılıklı cılız ataklarla geçerken, en tehlikeli pozisyonu karşılaşmanın 24. dakikasında konuk ekip yakaladı. Gökhan’ın pasında topla buluşan Adem kaleci Ceyhun ile karşı karşıya geldi. Adem’in vuruşunda top avuta çıktı. 33. dakikada İskenderun Demir Çeliksporlu Eren’in ortasında ceza sahasında topla buluşan Mert, topa sert vurdu ancak meşin yuvarlak az farkla avuta çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısı da 0-0 tamamlandı.

İkinci yarıda 3 puanı alabilmek için her iki takımda taktik savaşı verdi. Karşılaşmanın 53. dakikasında İDÇspor’lu Doğan, sol kanattan geliştirdiği atakta topa sert bir şekilde vurdu. Kaleci Behram topu kontrol altına aldı. 56. dakikada ise konuk ekibin geliştirdiği atakta Adem’in şutunu kaleci Ceyhun, parmak uçları ile kornere gönderdi. 65’te İDÇspor iyine gole yaklaştı. Oğuzhan’ın sağdan yaptığı ortaya Onur kafa ile vurdu. Kaleci Behram’ın dokunduğu top direklere çarparak dışarı çıktı.

Bu pozisyondan bir dakika sonra atak tazeleyen İskenderun Demir Çelikspor, aradaığı gole de kavuştu. Sol kanattan gelişen atakta Eren’in yaptığı ortaya gelişine vuran Onur, topu ağlarla buluşturdu: 1-0. Bu dakikadan sonra gelişen ataklar sonunda başka gol olmayınca 3 puanın sahibi İskenderun Demir Çelikspor oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here