İDÇspor Sıkıntı Çekiyor!

0
91

5 futbolcunun sakat, 1’inin de kırmızı kart cezalısı olması teknik heyeti düşündürüyor…

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İskenderun Demir Çelikspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı  Anadolu Selçukluspor  maçı öncesinde sakatlıklar ve cezalılardan dolayı kadro kurmakta  güçlük çekiyor.

İlk on birde oynayan 5 futbolcunun sakat, 1’inin de Kırmızı Kart cezalısı olması Teknik heyeti kara-kara düşündürürken, Teknik Direktör Haluk Bulgurlu, bu hafta sonu oynanacak olan karşılaşmada gençlere görev vermeyi planlıyor.

Çalışmalarını İsdemir  tesislerinde  sürdüren İskenderun Demir Çelikspor’un Teknik Direktörü Haluk Bulgurlu, Anadolu Selçukluspor maçı öncesinde kadro oluşturmakta sıkıntılar yaşadıklarını kaydederek; “Kaptan Salih başta olmak üzere, Hüseyin Düz, Erman, Mustafa  Soytaş ile Ömer Gür’ün sakatlıkları sürüyor. Halil İbrahim’in  ise kırmızı kart cezalısı olmasından dolayı  sıkıntılı günler geçiriyoruz. Kadro kurmakta güçlük çekiyoruz, büyük bir ihtimalle Anadolu Selçukluspor maçında genç bir kadro ile sahada mücadele edeceğiz. Görev vereceğimiz genç futbolcuklarımızın iyi bir mücadele örneği vereceğine ve aldıkları forma ile bu şanslarını iyi kullanacaklarına inanıyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here