İDÇspor, Ligin Son Haftasında Alanyaspor’u Konuk Edecek!

0
58

idçspor sezon (28)Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, ligin son maçında Alanyaspor’u evinde konuk ediyor. Sezonun son maçında son kez taraftarının karşısında çıkacak olan İskenderun Demir Çelikspor, ligi galibiyet ile bitirmek istiyor.

İskenderun 5 Temmuz stadında bu hafta sonu Alanyaspor’u konuk edecek olan Kırmızı-Lacivertli ekibimiz İskenderun Demir Çelikspor, maç hazırlıklarını başladı. Bu sezon bekleneni vermeyen İDÇspor, 2012-2013 sezonun son maçında kendi saha ve seyircisi karşısında ortaya iyi bir futbol ortaya koyup galibiyet ile sezona son vermek istiyor.

Son maçta her hangi bir iddiası bulunmamasına karşın, taraftarını sahada görmek isteyen Kulüp Yönetimi, bu sezonu oluşturdukları genç bir takımla sürdürdüklerini fakat gelecek sezona çok iyi bir kadro oluşturarak hedefi olan ve o hedefe ulaşma arzunda bir takım oluşturacaklarını belirtti.

İskenderun Demir Çelikspor ile Alanyaspor arasında İskenderun 5 Temmuz stadında oynanacak karşılaşma Pazar günü 15.30’da başlayacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here