İDÇspor İçerde, Diğerleri Dışarıda Puan Arayacak!

0
116

2. Lig temsilcilerimizden Hatayspor’un bay geçeceği haftada diğer 2. Lig temsilcimiz İDÇspor sahasında Çamlıdere Şekerspor’u ağırlarken, 3. Lig temsilcilerimizden İskenderunspor 1967, Aydınspor 1923 deplasmanında, Kırıkhanspor ise Siirtspor deplasmanında puan arayacak.

2. Lig Beyaz grup temsilcimiz İDÇspor, Çamlıdere Şekerspor karşısında iyi futbol ve galibiyet arayacak. Teknik Direktör Haluk Bulgurlu, içerde oynanacak olan karşılaşmadan mutlak 3 puan almak istediklerini kaydederek; “Her geçen hafta futbolcularımız birbirine alışıyor ve daha iyi futbol oynuyoruz. Bu hafta sahamızda ve seyircimizin önünde galip gelmek ve 3 puan almak istiyoruz. Taraftarımızı bize biraz daha sabretsinler” dedi.

Hafta içinde pek idman yapamayan İskenderunspor 1967 ise deplasmanda oynayacağı Aydınspor 1923 maçına hazır çıkacak denemez. Mavi-Turunculu ekibimizin yaşanan tüm bu olumsuzluklar karşısında Aydın deplasmanından nasıl bir sonuç alacağı ise merak konusu!

Gölcükspor karşılaşmasında kendine gelen Kırıkhanspor kendi sahasında oynadığı karşılaşmadan farlık galip gelerek ligdeki ilk galibiyetini almıştı. Kırıkhan ekibi, bu hafta ise deplasmanda Siirtspor’a konuk olacak ve puan mücadelesi yapacak. İşte talkımlarımızın hafta sonu programı è è

İskenderun Demir Çelikspor-Çamlıdere Şekerspor A.Ş.

14 Ekim 2012 Pazar Saat: 15.00

İskenderun 5 Temmuz Stadı 

Serhad Ürkmez, Mehmet Yıldırım, Fettah Yiğit

 

Aydınspor 1923-İskenderunspor 1967

14 Ekim 2012 Pazar Saat: 15.00

Adnan Menderes Stadı

Zafer Koçbay, Mustafa Köseoğlu, Barış Baydemir

 

Siirtspor-Kırıkhanspor

14 Ekim 2012 Pazar Saat: 15.00

Siirt Atatürk Stadı

Kerim Deveci, Gündoğdu Yiğit, Rahman Kalyoncu

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here