İDÇspor, Diyarbakır Deplasmanından Puanla Döndü

0
350

idçspor41Stat: Seyrantepe DİSKİ Spor Tesisleri

Hakemler:  Ercan Hellaç**,  Mehmet Camer Karataş**, Ünal Doğru**

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor: Levent**, Kamil**, Ercüment**, Yusuf**, Erhan**, Semavi**, Mert***, Barış** (Dk. 86 Uğur?), Samet*, Zeki* (Dk. 63 Sedat*), Ozan**

İskenderun Demir Çelikspor:  Kadir**, Onur**, Halil***, Mustafa***, Hamza*** (Dk. 83 Tanjux), Salih***, Edim** (Dk.70 Murat**), Doğan***, Arda**, Ömür**, Deniz** (Dk.78 Serkan*)

Goller: Dk. 14 Mert (Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor), Dk. 53 Edim (İskenderun Demir Çelikspor)

Sarı Kartlar: Halil, Arda, Deniz (İskenderun Demir Çelikspor)

Zorlu Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor deplasmanına çıkan Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, yenik düştüğü karşılaşmadan 1 puan ile dönmesini bildi. 1-1 berabere biten karşılaşma sonunda temsilcimiz, ligin ikinci yarısına puan ile başlamış oldu.

Diyarbakır Seyrantepe Diski tesislerinde Diyarbakır Büyük Şehir Belediyespor ile İskenderun Demir Çelikspor arasında gerçekleştirilen karşılaşmaya her iki takımda kontrollü bir şekilde başladı. Dengeli giden karşılaşmanın 14. dakikasında ev sahibinin gerçekleştirdiği atakta Mert, topu ağlarla buluşturdu: 1-0. Karşılıklı gelişen ataklarda başka gol gelmeyince ilk yarı ev sahibinin üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıda rakibine oranla biraz daha istekli ve arzulu bir futbol ortaya koyan İskenderun Demir Çelikspor, karşılaşmanın 53. dakikasında Edim Demir ile skoru eşitledi: 1-1.

Beraberlik golünden sonra galibiyet için rakip kaleye yüklenen İskenderun Demir Çelikspor, geliştirdiği ataklardan sonuç alamayınca, karşılaşma 1-1’lik beraberlikle tamamlandı ve taraflar puanları paylaştı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here