İDÇspor, Bandırmaspor Engelini de Kayıpsız Geçmek İstiyor

0
66

idçspor32Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, bu hafta sonu konuk olacağı Bandırmaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Zorlu karşılaşma öncesinde yapılan hazırlık çalışmalarında futbolcuların hırslı olduğu gözden kaçmadı.

İDÇspor, Teknik Direktör Haluk Bulgurlu öncülüğünde, ligin üst sıralarını kovalayan Bandırmaspor’la oynanacak olan maçın hazırlıklarını İskenderun 5 Temmuz stadında günde çift idman yaparak, sürdürüyor. İdmanlarda futbolcuların ortaya koyduğu performans zorlu karşılaşmaya hazır oldukları imajı verdi. Antrenmanlarda futbolcuların hırslı olmaları da gözden kaçmadı.

Bu karşılaşmanın kendileri ve rakipleri için kolay olmayacağını ifade eden Teknik Direktör Haluk Bulgurlu; “Geçtiğimiz hafta sonu bizim gibi ligde kötü günler geçiren Bozüyükspor karşısında alınan galibiyet gerçekten küçümsenmeyecek kadar önemlidir. Şuanda da önümüzde Bandırmaspor engeli var. Bu engeli de sorunsuz atlatıp, iyi bir galibiyet serisi yakalamak istiyoruz” dedi.

Kentte yapılacak son idman sonrasında Cuma akşam saatlerinde İskenderun Demir Çelikspor kafilesinin maçın oynanacağı Balıkesir’e hareket etmesi bekleniyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here