İDÇspor A2 Liginde Önemli Bir Maça Çıkacak!

0
121

Geçtiğimiz hafta Adana Demirspor’a deplasmanda 5-0 yenilen İskenderun Demir Çelikspor A2 Ligi takımı, bugün ise evinde ağırlayacağı lider Kaysesispor’u yenerek, Adana mağlubiyetinin unutturmak istiyor.

Ketimizi A2 Ligi Kademesi 4. Grup’ta da temsil eden Kırmızı-Lacivertli ekibimiz İskenderun Demir Çelikspor, bugün saat 13.30 İsdemir stadında zorlu bir lig maçına çıkacak. Lider Kayserispor’u evinde ağırlayacak olan İskenderun Demir Çelikspor, bu önemli karşılaşmadan galip gelerek 5-0 yenildiği Adana Demirspor maçını unutturmak istiyor.

Bugün İskenderun Demir Çelikspor ile Kayserispor arasında oynanacak olan önemli karşılaşmayı Selçuk Sarıgül, Mustafa Akkuş ve Salim Lif hakem üçlüsü yönetecek.

Coca-Cola Elit Akademi Liginde Fikstür Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Coca-Cola Elit Akademi Liginin sezon takviminde yeni düzenlemeye gitti. Buna göre, liglerdeki tüm karşılaşmalar artık Cumartesi ve Pazar günü yapılacak. Resmi internet sitesinde yeni düzenlemeyi duyuran Türkiye Futbol Federasyonu şu ifadelere yer verdi;

“2012-2013 Gelişim Ligleri Statüsü kapsamında oynatılmakta olan Coca-Cola Elit Akademi Ligi sezon planlamasına istinaden fikstür gereği hafta içi oynatılan müsabakalar hususunda sezon takvimi yeniden düzenlendi. Buna göre 1 Kasım 2012 tarihinden itibaren ligin tüm yaş kategorilerinde hafta içi maç oynanmayacak. Tüm karşılaşmalar Cumartesi ve Pazar günleri yapılacak. Coca-Cola Elit Akademi Ligi’nin tüm yaş kategorilerinde 1 Kasım 2012 tarihi itibari ile oynanacak müsabakalar için tff.org’dan yayınlanacak müsabaka tarihlerine ait güncellemelerin dikkate alınması gerekmektedir.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here