İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İskenderun’a Geliyor

0
319

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 24 Mart Cuma günü İskenderun’a geliyor. Yeni Anayasa değişikliği için ülkeyi karış-karış gezerek, yeni sistemi anlatan Bakan Soylu, Cuma günü saat 14.30’da AK Parti İskenderun İlçe Teşkilat binası önünde halka hitap edecek.

Referandum sürecinde en önemli görevleri üstlenenlerin başında gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ülkenin her toprağını karış karış gezmeye devam ediyor. Miting programları kapsamında Hatay’a gelecek olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yarın İskenderun’da olacak. Ak Parti İskenderun İlçe Teşkilat binasından halka hitap edecek olan Bakan Soylu, ‘Yeni Anayasa’yı anlatacak.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu büyük coşku ile karşılayacaklarını söyledi. Ülkemizi daha güzel yarınlara taşımak için referandumda mutlaka Evet çıkması gerektiğini belirten Milletvekili Karasayar, tüm amaç ve gayretlerinin Türkiye’yi en güçlü ülke haline getirmek olduğunu önemle ifade etti.

İskenderun’dan Sonra Kırıkhan

Bakan Soylu daha sonra, Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk ile birlikte Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve Ak Parti Kırıkhan İlçe Teşkilatının organize ettiği toplantıya da katılım gösterecek.

İçişleri Bakanı Soylu’nun ziyaretiyle ilgili ortak bir açıklama yapan Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve İlçe Başkanı Ömer Ayhan Şıhça; “İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu,   24 Mart 2017 Cuma günü saat 16.00’da Kırıkhan’a gelerek Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde kurulan Ak Parti seçim bürosunda 16 Nisan’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Referandumu ile ilgili halkımıza hitap edecektir. Tüm  hemşerilerimizi Cuma günkü konuşmaya katılmaya davet ediyoruz” dediler. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here