İçeride ve Dışarıda Puan Avı!

0
90

Spor Toto 2. ve 3. Ligdeki ilimiz temsilcilerinin bu hafta sonu yapacakları maçların programları ve bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. Haftanın programına göre, Hatayspor, İnegölspor’u, Erzin Belediyespor da Yeni Altındağ Belediyespor’u ağırlayacak. Kırıkhanspor, Gölcükspor deplasmanında, Payasspor ise Baysal İnşaat Düzyurtspor deplasmanında puan mücadelesi verecek.

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Payasspor, Pazar günü (yarın) Trabzon Suat Özyazıcı Stadında oynayacağı Baysal İnşaat Düzyurt Spor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Murat Bölükbaşı nezaretinde sürdürdü. Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ın başlattığı yardım kampanyası devam ederken, Baysal İnşaat Düzyurtspor maçı öncesinde ilçe stadında yapılan idmanlar da adeta ziyaretçi akınına uğradı. Aralarında Payas Kaymakamı Polat Kara, Kulüp Başkanı Osman Tufan ve yöneticiler, takımın antrenmanını izleyerek futbolculara moral verdiler. Payasspor Kulüp Başkanı Osman Tufan, yardım kampanyası başlatan Belediye Başkanı Bekir Altan’a ve antrenmanı izleyerek futbolculara moral veren Kaymakam Polat Kara’ya teşekkür etti.

Hatayspor, İnegöl Maçının Hazırlıklarını Tamamladı

İkinci Lig Kırmızı Grup’ta lider bulunan Hatayspor, Cumartesi günü (bugün) Antakya Atatürk Stadyumunda konuk edeceği İnegölspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Geçtiğimiz hafta sonu Sarıyer’i deplasmanda devirerek çok önemli bir galibiyete imza atan ve galibiyet serisini sürdüren Bordo-Beyazlılar, İnegöl engelini de aşarak yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. Teknik Direktör İlhan Palut idaresinde hafta boyunca sıkı bir hazırlık süresi geçtiren Hataysporlu futbolcular, İnegölspor maçına da ciddiyetle hazırlandıklarını ve bu maçı kazanarak liderliklerini sürdüreceklerini belirttiler.

Üçüncü ligdeki temsilcilerimizden Kırıkhanspor, bu hafta sonu Gölcükspor deplasmanında puan arayacak. Sarı Lacivertli ekip Kırıkhanspor, hafta içinde Teknik Direktör değişikliğine gitmiş ve Hakan Çimen ile anlaşmıştı. Teknik Direktör Hakan Çimen ile ilk maçına bugün çıkacak olan Sarı-Lacivertli ekip, Gölcük deplasmanında puan veya puanlar alarak kente dönmenin hesaplarını yapıyor.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup temsilcimiz Erzin Belediyespor ise Yeni Altındağ Belediyespor’u sahasında ağırlayacak. Turuncu-Beyazlı ekip, galibiyet parolası ile sahaya çıkacak. Haftanın programı şöyle olacak: è è

Hatayspor-İnegölspor

25 Kasım 2017 Cumartesi Saat: 13.30

Antakya Atatürk Stadı

Serdar Akkoçoğlu, Süleyman Yavaşoğlu, Kemal Mavi

Erzin Belediyespor-Yeni Altındağ Belediyespor

26 Kasım 2017 Pazar Saat: 13.30

Erzin İlçe Stadı

Ozan Bileyci, Önder Çalış, Ozan Bekar

Gölcükspor-Kırıkhanspor

25 Kasım 2017 Cumartesi Saat: 13.30

Gölcük Şehir Stadı

Volkan Cindemir, Hakan Eygü, Erdem Altaş

Baysal İnşaat Düzyurtspor-Payasspor

26 Kasım 2017 Pazar Saat: 13.00

Ahmet Suat Özyazıcı Stadı

Mehmet Ali Özer, Mustafa Çevik, Berkay Daban

(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here