Homend Antakya, Yine Galatasaray’a Boyun Eğdi!

0
44

homend antakya (22)Kadınlar Birinci Ligi Play-Off çeyrek final ikinci maçında temsilcimiz Homend Antakya Belediyesi, güçlü rakibi Galatasaray’a sahasında da boyun eğdi. Antakya ekibi, Salı akşamı oynanan ikinci karşılaşmada rakibine 52-67 mağlup olurken, Galatasaray 2-0’lık seri sonucunda yarı finale yükselen taraf oldu. Sarı-Kırmızılı takımda Lindsey Harding 15 sayı ile takımının en skorer ismi oldu.

Maçın ilk periyodunu 16-20 önde kapatan Galatasaray, ikinci periyotta Jana Vesela ve Nancy Anderson’u durdurmakta zorlandı. Bu ikilinin sayıları ile skor avantajını ele geçiren ev sahibi takım, soyunma odasına 39-34 önde gitti.

Üçüncü periyotta iki takım da skor üretmekte sıkıntı yaşarken, Galatasaray, Ann Wauters’ın basketi ile son periyoda 46-48 önde girdi. Final periyodunda Lindsey Harding ile boyalı alanda etkili olan Sarı Kırmızılılar, 12 sayılık farka ulaşırken üstünlüğünü korudu ve maçtan 52-67 galip ayrıldı. Galatasaray bu skorla 2-0’lık seri yakalayarak adını yarı finale yazdırdı.

Acer; “Gücümüz Bir Yere Kadar”

Çeyrek final maçında Galatasaray’a elenen Homend Antakya Belediyesi’nin baş antrenörü Hakan Acer, maç sonu değerlendirmesinde Galatasaray’ın çok güçlü bir takım olduğunu, ikinci devre çok sert savunma yaptıklarını ve kolay sayı bulamadıklarını kaydetti.

Acer, Antakya Spor Salonu’nda yaptığı açıklamada Galatasaray’ı tebrik ederek, yarı finalde de başarı diledi. İlk devre iyi oynadıklarını belirten Acer, ancak güçlerinin bir yere kadar yettiğini vurguladı. Maçın kırılma anlarında uzun oyuncu sıkıntılarının kendini gösterdiğini dile getiren Acer; “Uzun oyuncu rotasyonunu kullanamadık. Galatasaray çok güçlü bir takım. İkinci devre çok sert savunma yaptılar. Kolay sayılar bulamadık. Çok zorlama atışlara kaldık ve savunma direncimiz de düştü. Türkiye Basketbol Ligi sezonunu kapatmış oluyoruz. Sponsorlara teşekkür ediyoruz. Oyuncu arkadaşlarımın elinden geleni yaptığını düşünüyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here