Hıristiyan Cemaati Kadınlarından Berigel’e Ziyaret

0
384

nazire berigel2Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in izinde olması nedeniyle Başkanlığa vekalet eden Nazire Berigel’e Hıristiyan cemaati kadınları nezaket ziyaretinde bulundular. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Nazire Berigel’e, görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak başarı dileklerinde bulundular. Cemaat kadınları Başkan Nehir’in Kadın temsiliyetine önem verdiğinden dolayı ayrıca takdir ettiklerini dile getirdiler. Başkan Vekili Berigel ise Hıristiyan Cemaati kadınlarının nezaket ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek görevini layıkıyla yapmaya çalıştığını söyledi.

nazire berigel3

Yoğun Ziyaret Programı

Başkan vekili Berigel’i ayrıca Samandağ Hristiyan Cemiyeti Başkanı Dimyan Emektaş, Samandağ Cem Evi Başkanı Tevfik Fatmaoğulları, İşadamı Mahir Hilenoğlu, İşadamı Güven Baikoğlu ile çok sayıda vatandaş da ziyaret etti.

Ziyaretlerde tebrikleri kabul eden Berigel görevini en iyi şekilde yerine getireceğini, Başkan Nehir’e ilçeye yaptığı değerli hizmetlerden dolayı ve bu süreçte kadın temsiliyetine verdiği önemden dolayı teşekkür ettiğini söyledi. Başkan Nehir’in örnek bir siyasetçi olduğunu Türkiye siyasetinde emsallerinin artması gerektiğini ifade etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here