Heyecanlı Maçlar Bizleri Bekliyor

0
61

Spor Toto 2. ve 3. Lig temsilcilerimizin bu hafta sonu yapacakları maçların programları belli oldu. Tüm temsilcilerimiz maçlarını Pazar günü saat 13.00’te oynayacak. Programa göre, ikinci lig temsilcimiz Hatayspor, deplasmanda grup lideri Gümüşhanespor ile karşılaşacak. Üçüncü lig temsilcilerimizden Erzin Belediyespor, Kızılcabölükspor deplasmanında puan arayacak. Kırıkhanspor, Pazarspor’u, Payasspor ise Darıca Gençlerbirliği’ni ağırlayacak.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Hatayspor, yarın deplasmanda lider Gümüşhanespor ile zorlu bir mücadele yapacak. Uçakla Trabzon’a giden Bordo-Beyazlı kafile, Trabzon’dan da Gümüşhane’ye karayolu ile geçti. Hafta başından beri Teknik Direktör İlhan Palut idaresinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Hataysporlu futbolcular, bugün maçın oynanacağı Gümüşhane Yenişehir Stadyumunda yapacağı son çalışmanın ardından hazırlıklarını tamamlayacak.

Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut, iyi bir hava yakaladıklarını, başarılı çıkışı devam ettirmek istediklerini belirterek; “Gümüşhane’ye kazanmak için gideceğiz. Hafta boyunca rakibimizi iyi analiz ederek önemler almaya çalıştık. Son haftalarda iyi sonuçlar aldık. Başarılı çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” dedi.

Öte yandan Cumartesi (bugün) akşamı otobüslerle Gümüşhane’ye gidecek olan taraftarlar, Hatayspor’u Gümüşhanespor maçında yalnız bırakmayacak. Ev sahibi Gümüşhanespor ise cezası nedeniyle taraftarından yoksun sahaya çıkacak.

Üçüncü lig temsilcilerimizden Turuncu-Beyazlı ekip Erzin Belediyespor, bu hafta sonu Kızılcabölükspor deplasmanında puan arayacak. 33 puanlı rakibi ile aynı puana sahip olan Erzin ekibi, maçtan galip ayrılarak bir üst sıraya tırmanmak istiyor.

Grupta zirve hesapları yapan Kırıkhanspor ise Pazarspor ile karşı karşıya gelecek. 40 puanlı Sarı-Lacivertli ekip sahasında ağırlayacağı Pazarspor’u puansız göndermenin hesaplarını yapıyor. Diğer temsilcimiz Payasspor ise yine sahasında Darıca Gençlerbirliği’ni ağırlayacak. Haftanın programı şöyle olacak: >>>

Gümüşhanespor-Hatayspor

26 Şubat 2017 Pazar Saat: 13.00

Gümüşhane Yenişehir Stadı

Yiğit Arslan, Hakan Karabalcık, Ersin Erbay

Kızılcabölükspor-Erzin Belediyespor

26 Şubat 2017 Pazar Saat: 13.30

Doğan Seyfi Atlı Stadı

Barkın Kara, Gürcan Dönmez, Furkan Şehirli

Kırıkhanspor-Pazarspor

26 Şubat 2017 Pazar Saat: 13.00

Kırıkhan İlçe Stadı

Ahmet Eşref Sarı, Abdullah Uğur Sarı, Serhat Sağır

Payasspor-Darıca Gençlerbirliği

26 Şubat 2017 Pazar Saat: 13.00

Payas İlçe Stadı

Mert Büyükgiray, Alper Uslu, Mehmet Emin Tuğral

(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here