Her Zaman Yanınızda Olacağız!

0
66

bld-yurt öğrencisi1Başkan Civelek Yurt Öğrencilerinin Sıkıntılarını Dinledi

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Adana Bölge Müdürlüğü İskenderun Yurdunu ziyaret eden İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, öğrencilerin istek ve ihtiyaçlarını dinledi.

Yurtta kalan üniversite öğrencileriyle bir araya gelen Başkan Civelek; “Bana gençliğimi hatırlattınız. Beni 30 yıl geriye götürdünüz. Sizler de benim çocuklarımsınız. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Belediye olarak imkânlar nispetinde her zaman eğitimin ve öğrencilerin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Yurtların sizin için önemini biliyorum. Kentimizde yapılan imar planında yurt yeri ayrıldı. Bu sene ya da önümüzdeki sene yapımına başlanacaktır. Yarın mezuniyetinizin ardından iş hayatınıza başlayacaksınız. Önünüzde uzun bir yaşam var. Çevrenize entegre olun. Bu size çok şey verecek, siz de çevrenize çok şey vereceksiniz” diye konuştu.

bld-yurt öğrencisi2

İskenderun Belediyesi ve İskenderun Emniyet Müdürlüğü’nün öğrencilerin istek ve ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla gerçekleştirilen ziyarette, İskenderun Yurt Müdürü Mehmet Tülüce de hazır bulundu. Ziyaretin ardından Belediye Başkanı Civelek’in talimatıyla, öğrencilerin yurda daha güvenli ve rahat ulaşmalarını sağlamak amacıyla yurt çevresindeki aydınlatmalar arttırıldı.

Ziyarette, yurtların esasen üniversite içerisinde olması gerektiğini de ifade eden Civelek, öğrencilerin ulaşım ile ilgili sıkıntılarının da görüş birliği içerisinde hareket edilerek imkânlar ölçüsünde çözümüne çalışılacağını belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here