Her Kesimden Tepki Var, Dinleyen Yok!

0
102

Turuncu-Mavili camianın ‘Mabedi’ konumundaki İskenderun 5 Temmuz Stadyumu, anılarıyla birlikte yıkılıyor. İskenderunspor’umuzun birçok başarısına imza attığı Tarihi Stadyumun yıkım çalışmaları başlatıldı. Hazırlanan projeye göre tarihi stadın yeri Millet Bahçesi olacak.

Play-Off müsabakaları sonunda şampiyonluğunu ilan ederek TFF 2. Lige çıkan İskenderunspor’un Mabedi konumundaki Tarihi 5 Temmuz Stadyumu artık gerçekten tarih oluyor. Her kesimden insanın tepki göstermesi bile stadın yıkılmasına engel olamadı ve 5 Temmuz Stadının yıkım çalışmaları geçtiğimiz günlerde başladı.

Sporseverlerin ‘Tarihi Stat Yıkılmasın, Yeni Stat da mevcut yere yapılsın’ çağrısı hiçbir mecradan cevap bulamazken, ‘Bari Yeni Stat Projesi tamamlanana kadar yıkılmasın’ talepleri de boşa çıktı.

İskenderunspor 2. Lig maçlarını yeni stadyum faaliyete geçene kadar Sarıseki’de geçici olarak yapılan 9 bin kişi kapasiteli geçici stadyumda oynayacak. 5 Temmuz Stadının sökülen tribünleri ve zemini Sarıseki’deki geçici stada monte edilecek. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here