Hedefimiz Daha Büyük!

0
337

yelkenciler1İskenderun Yelken İhtisas ve Su Sporları Kulübü ‘Bölge Kupası 2. Ayak 5. Bölge Yelken Yarışmaları’ için oldukça sıkı çalışıyor…

25-28 Eylül tarihleri arasında İskenderun’da yapılacak olan “Bölge Kupası 2. Ayak 5. Bölge Yelken Yarışmaları” için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren İskenderun Yelken İhtisas ve Su Sporları Kulübü sporcularının hedefleri, en iyi derece ile yarışmaları tamamlayıp, en fazla kupayı sahip olmak. İskenderun Yelken İhtisas ve Su Sporları Kulübü Antrenörü Gökhan Durkal, öncülüğünde çalışmalarını gün boyu sürdüren İskenderunlu yelkenciler, yarışmaya sıkı bir şekilde hazırlanıyorlar.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Antrenör Gökhan Durkal; “Akdeniz Bölge Kupası, optimist, laser 4.7 ve laser radial olarak gerçekleştirilecektir. Şampiyona için İstanbul’da Fenerbahçe Yelken Kulübünde 1 haftalık kamp yaptık. Orada gerçekleştirilen Barbaros Kupasına katıldık. Genel klasmanda sporcumuz Samet Ataoğlu, 130 sporcu arasında 3. oldu.

Bu anlamda sporcularımızı Akdeniz Bölge Şampiyonasına da sıkı bir şekilde hazırlıyoruz. Şampiyonaya 8-9 kulüpten toplam 90 ile 100 arasında sporcunun katılması bekleniyor. Bizde bu şampiyonaya 22 sporcu ile katılacağız. Bundan önce Kemer’de yapılan Akdeniz Bölge Şampiyonasında 30 kupanın 17’sini almıştık. Bu kez hedefimiz daha yüksek! Şampiyonada kendi evimizde ve kendi suyumuzda olma avantajını da en iyi şekilde kullanmak istiyoruz” diye konuştu.

Yapılacak şampiyonaya tüm İskenderunluları da şimdiden davet eden Antrenör Durkal, keyifli ve çekişmeli geçecek olan şampiyonaya, özellikle yelken sporunu merak eden ve ilgi duyanları beklediklerini de sözlerine ekledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here