Hedef: Galibiyet!

0
62

Bugün yapılacak olan profesyonel lig maçlarında ilimizi temsil eden 2. Lig takımlarımız İskenderun Demir Çelikspor ile Hatayspor, karşılaşmalarını evlerinden yaparken, 3. Lig temsilcilerimiz İskenderunspor 1967 ile Kırıkhanspor, deplasmanda galibiyet kovalayacaklar.

2. Lig Beyaz Grup temsilcilerimizden İskenderun Demir Çelikspor, evinde konuk edeceği Anadolu Selçukluspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı. Kırmızı-Lacivertli ekibimiz, bu maçtan galibiyet ile ayrılıp taraftarını sevindirmek istiyor.

2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Hatayspor’da ise, ligin ikinci sırasından 5’ciliğe gerilemenim üzüntüsü yaşanırken, bu gerilemeye Faturavizyon Kahramanmaraşspor karşısında alacağı galibiyet ile dur demeye hazırlanıyor. Şuan ligin 2. sırasında bulunan Faturavizyon Kahramanmaraşspor maçının final havasında geçeceğini söyleyen Hatayspor yönetimi, sezon başından beri desteklerini esirgemeyen taraftarlarına bir kez daha çağrıda bulunarak, bu maçta da takımlarını yalnız bırakmamalarını istediler.

Ligde kötü günler geçiren ve düşme potası içerisinde bulunan 3. Lig 2. Grup temsilcimiz İskenderunspor 1967, lige tamam veya devam maçı için Menemen Belediyespor ile İzmir’de karşı karşıya gelecek. Bugünkü maçtan galip gelip, umudunu sezon sonuna kadar taşımak isteyen Turuncu-Mavili ekibimize, deplasmana gitmeden önce Emirgan Kafede moral yemeği verildi.

Ligde en azında play-off’a kalma hesapları yapan 3. Lig 1. Grup temsilcimiz Kırıkhanspor’da Ankara Demirspor deplasmanına gidiyor. 2. lige çıkma umudu ile sahaya çıkacak olan Kırıkhanspor futbolcuları, galibiyete kilitlendi. İşte Haftanın Programı;

İskenderun Demir Çelikspor-Anadolu Selçukluspor

23.03.2013 Cumartesi Saat 13.30

İskenderun 5 Temmuz Stadı

Serdar Sözlevi, Emre Bolel, Hüseyin Kocadağlı

Hatayspor-Faturavizyon Kahramanmaraşspor

23.03.2013 Cumartesi Saat 13.30

Antakya Atatürk Stadı

Sinan Cem İyihuylu, Evren Tutkun, Aziz Sonat

Ankara Demirspor-Kırıkhanspor

23.03.2013 Cumartesi Saat 13.30

Cebeci İnönü Stadı

Yavuz Çetin, Onur Gördük, M.Mithat Levent

Menemen Belediyespor-İskenderunspor 1967

23.03.2013 Cumartesi Saat 13.30

Menemen Şehir

Sacit Keşkek, Ayhan Endar, Ahmet Ayaz

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here