HBB Ekipleri 15 İlçede Mezarlık Temizliği Yaptı

0
136

mezarlık temizliği1Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Sağlık Hizmetleri ve Mezarlıklar Şube Müdürlüğü, Hatay genelinde sürdürdüğü mezarlık temizleme çalışmalarıyla yakınlarını kaybeden vatandaşların temiz ortamlarda yakınlarını ziyaret etmelerine vesile oluyor.

Vatandaşların daha temiz ve daha huzurlu ortamlarda mezarlık ziyaretleri gerçekleştirmeleri için kaliteli çalışmalar ortaya koyan HBB ekipleri, inanç ayrımı gözetmeksizin mezarlıklarda takdir edilen hizmetler sunuyor.

Antakya Musevi Mezarlığı’nda Temizlik Çalışmaları Gerçekleştirildi

Mezarlıklarda biten yabani otların biçilmesi, ağaç budama işlemleri ve düzenleme çalışmaları gibi nitelikli hizmetleri vatandaşlarla buluşturan HBB ekiplerinin bu kapsamda gerçekleştirdiği son çalışma, Antakya’da bulunanı Musevi Mezarlığı oldu.

HBB ekipleri uzun yıllar boyunca bakımsız bırakılan il genelindeki mezarlıklarda ortaya koyduğu nitelikli çalışmalarla ebediyete intikal eden yakınlarını ziyaret etmeye gelen vatandaşların içini rahatlatıyor.

HBB Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Hatay’ın 15 ilçesinde her mahalle mezarlığında bakım, onarım ve düzenleme çalışmaları yapılarak bakımsız mezarlık bırakılmaması noktasında çaba sarf edildiği kaydedildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here